Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Μύθος

Περίληψη του βιβλίου:
Το να ερωτευτείς τον καθηγητή σου είναι οπωσδήποτε κλισέ, αλλά και πώς μπορείς να το αποφύγεις όταν το βλέμμα του είναι τόσο σοφό και διαπεραστικό; 

Η Δάφνη Δημητριάδη, δευτεροετής φοιτήτρια στην Αμερική, θα ερωτευτεί με την πρώτη ματιά τον εντυπωσιακό καθηγητή Φοίβο Κρίστιαν. Αγνοώντας τα σημάδια της λογικής και ακολουθώντας το ένστικτό της, θα δέσει τη ζωή της με το επικίνδυνο πεπρωμένο του. Το πεπρωμένο και τη βαριά ευθύνη να ανήκεις στον μυστηριώδη κύκλο των Δώδεκα.
Μέσα από τις σελίδες του Μύθου, ξεδιπλώνεται μια σύγχρονη ερωτική ιστορία κεντημένη με την ελληνική μυθολογία, αγωνία και δυνατά συναισθήματα. Η Βίβιαν Φόρτη ανοίγει μια ελάχιστη χαραμάδα για έναν κόσμο θρύλων, σε ένα βιβλίο που δεν θα μπορείς να αφήσεις από τα χέρια σου!

Το έχω διαβάσει,αν και στην αρχή ήμουν λίγο επιφυλακτική,έχω να πω πως με εξέπληξε ευχάριστα! Από την Ελληνίδα συγγραφέα,Βίβιαν Φόρτη,έχουμε κάτι διαφορετικό από βρικόλακες και μάγους και αγγέλους!!Είναι ευκολοδιάβαστο και χωρίς ανούσιους διαλόγους.Έχει πλοκή που σε ταξιδεύει στο κόσμο της πρωταγωνίστριας.Σε συγκινεί και θες να διαβάσεις και το επόμενο αν και δεν έχει βγει ακόμη!

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε κάποιες  σελίδες http://www.dioptra.gr/page.aspx?itemID=SPG458

7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Η συγγραφέας αφήνει υπονοούμενα πως θα υπάρξει και συνέχεια.Εδώ είναι το σχόλιο της συγγραφέως σε μία αναγνώστρια:
      Αγαπητή Isida Hlhg, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά μάλλον δεν έχεις σωστές πληροφορίες!! Η συνέχεια της ιστορίας έρχεται!!
      Aπαντά επίσης :.... ευελπιστώ να το καταφέρω με το δεύτερο.
      Την Άνοιξη θα κυκλοφορήσει το "Έρεβος" καλώς εχόντων των πραγμάτων!(Τρίτη, Ιανουαρίου 01, 2013 απάντηση)
      Ελπίζω να σου έλυσα την απορία :) αν θες μπορείς να γίνεις μέλος στο blog μας για να λαμβάνεις ειδοποιησεις!

      Διαγραφή
  2. 1 vivlio einaii
    to xw diavasei ein teleio!!sas to sunistw na to diavasetee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας κοριτσια!!! Μολις είδα το blog σας και μου φαίνεται πολύ πολύ ενδιαφέρον. Δεν εχω διαβασει το βιβλίο αλλα μου φανηκε ενδιαφέρουσα η ταινία το σώμα που προτείνατε σε προηγούμενη ανάρτηση. Θα την δω!! go on :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου και εσένα Mariakat,σ'ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!Έμενα μάρεσε πάρα πολύ αν και δεν είχα διαβάσει το βιβλίο.Όταν την δεις πες μας την γνώμη σου στην ανάλογη ανάρτηση.Περιμένουμε με αγωνία! ιλιαδα

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή