Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Η Κοκκινοσκουφίτσα Red Riding Hood Ταινία Movie

Η Κοκκινοσκουφίτσα


Σε ένα μεσαιωνικό χωριό που στοιχειώνεται από την παρουσία ενός λυκάνθρωπου μια κοπέλα ερωτεύεται έναν νεαρό ξυλοκόπο παρά τις έντονες αντιρρήσεις της οικογένειά της.

Για δεκαετίες, οι κάτοικοι του μεσαιωνικού χωριού Ντάγκερχορν έχουν καταφέρει να συνυπάρχουν με ένα λυκάνθρωπο, που κάνει την εμφάνισή του όταν έχει πανσέληνο, προσφέροντάς τους θυσίες ζώων για να καταλαγιάσουν την όρεξή του. Όταν όμως η πανσέληνος γίνεται κόκκινη, ο λυκάνθρωπος καταπατά τη συμφωνία και παίρνει τη ζωή ενός συνανθρώπου τους.
Το θύμα αυτή τη φορά είναι η μεγαλύτερη αδελφή της Βάλερι (Αμάντα Σάιφρεντ), μιας όμορφης νεαρής κοπέλας, που έχει μόλις μάθει ότι οι γονείς της έχουν κανονίσει να την παντρέψουν με τον Χένρι (Μαξ Άιρονς), γόνο της πιο πλούσιας οικογένειας της πόλης, για να ξεπληρώσουν το χρέος τους στον πατέρα του. Αλλά στην καρδιά της Βάλερι υπάρχει χώρος μόνο για τον Πίτερ (Σάιλο Φερνάντεζ), ένα φτωχό ξυλοκόπο που αγαπά εδώ και πολλά χρόνια.
Για να αποφύγει το χωρισμό, το ζευγάρι σχεδιάζει να το σκάσει, αλλά η τρομακτική παρουσία του λυκάνθρωπου τους αλλάζει τα σχέδια. Καθώς η πόλη διψά για εκδίκηση, καλεί στο Ντάγκερχορν το διάσημο κυνηγό λυκάνθρωπων, τον Πάτερ Σόλομον (Γκάρι Όλντμαν) προκειμένου να τους δώσει διέξοδο στο πρόβλημά τους. Αλλά η άφιξη του Σόλομον μόνο μεγαλύτερη αναταραχή φέρνει, καθώς προειδοποιεί τους κατοίκους, ότι ο λυκάνθρωπος παίρνει ανθρώπινη μορφή τη μέρα, και συνεπώς θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε ανάμεσά τους. Κανείς δεν είναι υπεράνω υποψίας. Πανικός καταλαμβάνει την πόλη, καθώς ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται κάθε φορά που το φεγγάρι γίνεται κόκκινο, σπέρνοντας τη διχόνοια στην κλειστή κοινωνία του Ντάγκερχορν. Στο μεταξύ, η Βάλερι ανακαλύπτει ότι έχει μια ιδιαίτερη σύνδεση με το λυκάνθρωπο, γεγονός που τους φέρνει κοντά, κάνοντάς την, ταυτόχρονα, ύποπτη και δόλωμα.
Το τρειλερ :

Μια καλή ταινία αν και δεν τρελάθηκα κιόλας.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
  • Κάθριν Χάρντγουικ

Παίζουν:Aμάντα Σέιφριντ, Γκάρι Όλντμαν, Σίλο Φερνάντεζ, Μαξ Άιρονς




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου