Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

΄Εκλειψη-Eclipse

Έκλειψη



Περίληψη

«Μπέλλα;»
Η απαλή φωνή του Έντουαρντ ακούστηκε από πίσω μου. Γύρισα και τον είδα να ανεβαίνει ανάλαφρα τα σκαλιά της βεράντας, με μαλλιά ανακατεμένα από το τρέξιμο. Με τράβηξε αμέσως στην αγκαλιά του και με φίλησε πάλι. Το φιλί του με τρόμαξε. Υπήρχε υπερβολική ένταση στον τρόπο που τα χείλη του συνέθλιψαν τα δικά μου ?σαν να φοβόταν ότι αυτός ήταν όλος κι όλος ο χρόνος που μας απέμενε.


Καθώς το Σιάτλ ρημάζεται από μια σειρά μυστηριωδών δολοφονιών κι ένας μοχθηρός θηλυκός βρικόλακας συνεχίζει την αναζήτησή του για εκδίκηση, η Μπέλλα για άλλη μια φορά βρίσκεται περικυκλωμένη από τον κίνδυνο. Και μέσα σε όλα αυτά, πιέζεται να διαλέξει ανάμεσα στην αγάπη της για τον Έντουαρντ και τη φιλία της για τον Τζέικομπ -γνωρίζοντας πως η απόφασή της έχει τη δύναμη να αναζωπυρώσει την προαιώνια διαμάχη ανάμεσα σε βρικόλακα και λυκάνθρωπο. Ενώ η αποφοίτηση πλησιάζει, η Μπέλλα έχει να πάρει άλλη μια απόφαση: ζωή ή θάνατος. Όμως ποιο είναι ποιο;

Το επόμενο τρίτο βιβλίο της σειράς φαινόμενο ήρθε για να συνεχίσει την αγάπη μας για το twilight.Το βιβλίο κυκλοφόρησε στην Αμερική στις 7 Αυγούστου 2007 και η πρώτη έκδοση πούλησε 1.000.000 αντίτυπα, ενώ μόνο το πρώτο 24ωρο πούλησε περισσότερα από 150.000 αντίτυπα. Η Έκλειψη την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της εκτόπισε το τελευταίο βιβλίο της σειράς Χάρι Πότερ, "Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου" από την κορυφή των πωλήσεων.

Σχόλια για το βιβλίο

 "Με την αγωνία και το ρομαντισμό σε τέλεια ισορροπία, αυτή η ιστορία θα κάνει τους αναγνώστες να γυρίζουν με μανία τις σελίδες του σαγηνευτικού ντεμπούτου της Stephenie Meyer."
    * -Publishers Weekly
"Μερικές φορές κανείς δεν είναι τόσο ανθρώπινος όσο κάποιος που δεν είναι άνθρωπος".
    * -TIME
* "Κάνε πέρα Χάρι Πότερ"
    * -USA Today

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου