Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Vampire Academy Blood Sisters Teaser Trailer Ελληνικά

Vampire Academy Blood Sisters  Teaser Trailer Eλληνικά




Όσοι δεν το μάθατε ακόμη, το πρώτο trailer για την επερχόμενη ταινία Vampire Academy:Blood Sisters βγήκε πριν λίγες ημέρες.Για εσάς που δεν γνωρίζετε,η ταινία είναι βασισμένη στην σειρά βιβλίων Vampire Academy,της συγγραφέας Ρίσελ Μιντ(Richelle Mead).Η σειρά αποτελείτε από 6 βιβλία. Το πρώτο βιβλίο θα γίνει ταινία.


H ιστορία περιστρέφεται γύρω από δύο κολλητές φίλες που έχουν ένα υπερφυσικό δεσμό, την Ρόουζ -Rose Hatheway(Zoey Deutch) και την Λίζα-Lissa Dragomir(Lucy Fry).H Ρόουζ είναι νταμπίρ (είδος βρικόλακα ,μισός άνθρωπος-μισός βρικόλακας, από την ένωση ενός ανθρώπου με Μορόι-ένα άλλο είδος βρικόλακα που πίνει αίμα για να επιβιώσει αλλά είναι καλοί,με μαγικές ιδιότητες,σε σχέση με τους άλλους βρικόλακες τα Στριγκόϊ που είναι αθάνατα,μοχθηρά,αποζητούν αίμα και δύναμη). Η Λίζα είναι είναι Μορόι της υψηλής κοινωνίας-επιπλέον η τελευταία με το όνομα της οικογένιας της- όπου πρέπει να προστατεύεται από Νταμπίρ όπως η Ρόουζ. Τα Νταμπίρ εκπαιδεύονται να προστατεύουν  τα Μορόι από τα Στριγκόϊ,αυτό που έπρεπε να κάνει η Ρόουζ όμως το είχαν σκάσει από τον Άγιο Βλαντιμίρ-την σχόλη τους και από εκεί ξεκινάει και η ταινία-με την επιστροφή τους στη σχολή.

Εάν νομίζετε ότι είναι μια ακόμη ταινία στυλ Twilight-Λυκόφως κάνετε τεράστιο λάθος!H Ρόουζ έιναι μια δυναμική ηρωίδα σε σχέση με την αβοήθητη(αλλά στο τέλος δυνατή) Μπέλλα,που ξέρει ποιος είναι ο σκοπός της-να προστατεύει την Λίζα.

Η Ρόουζ είναι ακόμη μια έφηβη με ορμόνες και σίγουρα έχει δαγκώσει την λαμαρίνα με τον δάσκαλο της Ντιμίτρι Μπελίκοβ,που θα τον υποδυθεί ο Ρώσος ηθοποιός Danila Kozlovsky.

Deutch says her sense of humor is as brutal as her fighting skills. "Someone who I, would not want to mess with." Η Zoey Deutch λέει πως η αίσθηση του χιούμορ της(Ρόουζ) είναι τόσο ωμη όσο και οι πολεμικές της ικανότητες."Κάποια με την οποία ,δεν θα ήθελα να τα βάλω"

"She's got a lot of personality, and that fun, brassy energy is what makes Rose interesting," the filmmaker (Mean Girls) "Έχει προσωπικότητα και αυτή την αστεία,εμφανή ενέργεια που κάνει την Ρόουζ ενδιαφέρουσα." παραγωγός από την ταινία "Κακά Κορίτσια" 


"I love this story and Rose and every aspect of it just as much as any die-hard fan," Deutch says. "I'm stoked for people to see how we've remained loyal to the book but also injected some of our own colors into it." Λάτρεψα την ιστορία και την Ρόουζ και κάθε όψη της όπως  ένας φανατικός φαν.Ανυπομονώ, οι άνθρωποι να δουν πόσο έχουμε μείνει πιστοί στο βιβλίο αλλά βάζοντας επίσης κάποιες δικές μας πινελιές. -Zoey Deutch


Rose may be a very pretty girl but she's got a lot of testosterone, Waters adds. "She has a wicked sense of humor and is openly sexual — when she likes a guy, she goes after him. It's not at all like the shy, demure creatures you'll meet in the YA novels." H Ρόουζ μπορεί να είναι ένα όμορφο κορίτσι αλλά έχει πολύ τεστοστερόνη,προσθέτει ο σκηνοθέτης Waters.Έχει αυτό το περίεργο χιούμορ και είναι εκδηλωτική με τα ερωτικά της ,όταν της αρέσει κάποιος,θα τον κυνηγήσει.Δεν είναι σαν τις άλλες ντροπαλές,σεμνότυφες προσωπικότητες που συναντάς στις YA(Young Adult,Νέος Ενήλικος) βιβλία.


And while both Rose and Lissa have love interests, Vampire Academy has more of a "sisters before misters" vibe than its ilk. "The person they're running after at the end of the movie is each other, not the guy," Waters says. "Ενώ και οι δυο,η Ρόουζ και Λίζα έχουν και ερωτικά θέματα,το Vampire Academy είναι πιο πολύ "κολλητές πριν τα αγόρια" .Ο άνθρωπος στον οποίο τρέχουν στο τέλος της ταινίας είναι η μία στην άλλη και όχι το αγόρι." λέει ο Waters.


"You root for these characters like crazy till the bitter end," Deutch adds, "but there are still laughs throughout the whole journey." Θα ενωθείς μ'αυτούς τους χαρακτήρες μέχρι το τέλος αλλά υπάρχουν γέλια κατά την διάρκεια του ταξιδιού, η Zoey λέει.

Official Stills


Danila Kozlovsky-Dimitri

Zoey Deutch-Rose


Zoey Deutch,Lucy Fry,Sarah 

Πως σας φαίνεται;Θα πάτε να την δείτε;(ιλιαδα)

12 σχόλια:

  1. Φαίνεται ενδιαφέρον :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωραίο άρθρο που καλύπτει τις απορίες μελλοντικών φαν που δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία ακόμα!:))) well said and well done

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρα πολύ ωραίο άρθρο.
    Συγχαρητήρια.^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανυπομονώ να δω την ταινία:'))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ταινία θα είναι φοβερή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι φανταστικό άρθρο.Εχω διαβάσει όλα τα βιβλία και ανυπομονώ για την ταινία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟ!!! ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ, ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΝΤΙΜΙΤΡΙ! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναρωτιέμαι αν θα ζω ακόμα όταν θα βγει η ταινία. Θα με σκοτώσει η τελειότητά της πριν ακόμα καταφέρω να την δω! Θα είναι by far καλύτερη απο Twilight!
    --One of the biggest fans

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα τη δω οπωσδηποτε! #Can'tWait <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν χρειάζεται να διαβασω το άρθρο γισ νσ την δω, παρόλα αυτά αν δεν ήξερα την σειρά βιβλίων , θα με πειθατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όντως φαινεται πολύ ενδιαφέρουσα ταινία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κανετε τελεια δουλεια παιδια! Μπραβο σας! Η ταινια πιστευω θα ειναι πολυ ωραια (οχι οσο τα βιβλια βεβαια!) αν και το καστ δεν ειναι καθολου καλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή